22 Temmuz 2012 Pazar

HAYDİ BİSMİLLAH

evettt bismillah diyerekten açtım blogumu ve öncesinde takip ettiğim bir kaç blogu da izlemeye artık bir blog kullanıcısı olarakdan başladım:)yeni yeni keşfediyorum bakalım bu blog alemini..blog adımdan da hareketle  hayatımda bazı şeyleri ''ADIM ADIM'' değiştrmeye karar vermiş bulunmaktayım..bunları blogumdan paylaşacağım inşallah..umarım bende burada güzel arkadaşlıklar ve tatlı muhabbetler edenlerden olurum diyerektenn ilk postumu tamamlıyorumm:)

8 yorum:

  1. Merhaba.. Hoşgeldin aramıza :)
    İlk izleyicin oldum.. Nicelerini dilerim.. :)

    YanıtlaSil
  2. merhabaaa..hoşbuldummm:)benm deyimmle ilk gözbebeğim:D amin inşallah. bu arada blogunu geniş çapta bir inceleme fırsatım oldu çok güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiiiimmm, blog tasarımı yapıyorum.. ilgilenirsen mail at tatlım :)

      Sil
    2. teşekkürler canım, sevgiler:)

      Sil
  3. ilk izleyicin ben olacaktım aslında ama cuma günü blogspotta sorun vardı sanırım izlemeye alma sayfası bir türlü açılmamıştı..neyse:)

    hayırlı olsun;) güzel paylaşımlarda görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  4. olsun ilk değilsiniz ama cidden sevndim bende diyorum niye beni kimse izlemiyor:D teşekkür ediyorum:)inşallah takipteyim;)

    YanıtlaSil
  5. Bloğun çok şirin olmuş.Ellerine sağlık.İzlemeye aldım seni.Bende blogta yeniyim:)İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşımda bulunuyorum.Yemekle aranız iyiyse bana da beklerim :)http://istkazanbenkepce.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederimmm :) bende inceleme fırsatı buldum senii yemek yemeyii çokseverimm :) her ne kadar istanbulda yaşamasamda:)) belli mi olurr belki orada yaşama şansım olur;) sevgiler

    YanıtlaSil